Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se curata, se spala, se taie marunt morcovul, patrunjelul si ceapa sau se dau prin razatoarea mica. Se rumenesc

detalii rețetă—

Sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

O lingura de faina se prajeste usor intr-o cratita cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare de supa de

detalii rețetă—

Sos de ou cu mustar si castraveti acri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ouale se fierb, se curata de coaja, se scot galbenusurile si se freaca cu uleiul, turnat cite putin, pina se obtine

detalii rețetă—

Sos picant cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ceapa, morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se calesc apoi in ulei

detalii rețetă—

Sos alb dietetic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca faina cu o lingura de lapte rece si se pune sa fiarba in restul de lapte clocotit, 15-20 de minute. Se

detalii rețetă—

Sos de smintina cu zeama de lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se stinge cu smintina,

detalii rețetă—

Sos de visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Visinele se spala, se curata de codite si simburi, se fierb in putina apa, apoi se trec prin sita. Intre timp,

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciupercile se spala, se curata si se taie feliute fine, care se calesc in 50 gr. de unt. Se pun citeva linguri de

detalii rețetă—

Sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se incalzeste untul, se adauga faina amestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se stinge cu lapte,

detalii rețetă—

Sos de smintina cu mustar si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-un castron se freaca mustarul cu smintina pusa treptat, pine se omogenizeaza. Se adauga ouale fierte, tocate

detalii rețetă—

Sos picant de rosii cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stinge cu o ceasca de

detalii rețetă—

Sos picant cu castraveti murati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 

Se amesteca ceapa tocata marunt, otetul, mustarul, piperul si citeva linguri de apa si se fierb 10-15 minute. Se

detalii rețetă—

Sos de oua cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ouale se fierb, se cojesc, apoi albusurile se toaca marunt. Galbenusurile se freaca impreuna cu smintina pina se

detalii rețetă—

Sos brun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Zarzavaturile se spala, se curata, se taie ceapa in bucati, se curata, se spala si se taie felii. Intr-o cratita

detalii rețetă—