Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de rosii si usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Rosiile se fac suc de rosii. Usturoiul curatat si ardeii iuti se dau, cu simburi, prin masina de tocat. Se amesteca

detalii rețetă—

Sos de maioneza cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe faina in lapte diluat, cu sare, pina se obtine un sos gros. Dupa ce se raceste, se freaca galbenusul cu

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se inabusa ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri, cu 1/2 lingura de unt, cam 15 minute. Separat

detalii rețetă—

Sos de busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Faina se adauga in uleiul incins si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putin cite putin apa, amestecindu-se mereu

detalii rețetă—

Sos maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Intr-un castron de portelan se pun galbenusuri crude, se sareaza si se freaca cu o lingura de lemn sau cu un tel.

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faina se rumeneste usor cu aceeasi cantitate de unt, se subtiaza cu un pahar de supa de carne fierbinte, ramasa de

detalii rețetă—

Sos de lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se rumeneste faina usor cu unt, se subtiaza cu lapte fierbinte, se adauga sare si se fierbe 10-15 minute.

detalii rețetă—

Sos de rosii cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului. Dupa

detalii rețetă—

Sos de smintina cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu un pahar de supa de carne sau zeama

detalii rețetă—

Sos rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca

detalii rețetă—

Sos alb pentru carne fiarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care

detalii rețetă—

Sos rosu de ciuperci cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Acest sos se poate prepara cu ciuperci proaspete sau uscate. In primul caz, ciupercile tocate marunt se pun in

detalii rețetă—

Sos cu nuci si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata si se piseaza usturoiul pina devine pasta. Se combina apoi cu nucile si miezul de piine muiat, stors, si

detalii rețetă—

Sos de oua cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale fierte tare se toaca si se amesteca cu unt fierbinte. Se adauga 2 linguri supa de peste, sare, patrunjel

detalii rețetă—